Nvidia, Jaguar ja Land Rover ovat kehittäneet kumppanuuden, jonka tarkoituksena on rakentaa tulevaisuuden itseohjautuva auto. Ne ovat sitoutuneet kehittämään kiehtovaa automaattista ajamista, joka avaa valtavan ikkunan autonomisten autojen tulevaisuuteen.

Jaguar ja Land Rover ottaisivat käyttöön Nvidian koko teknologiapinon parantaa ihmisten ajokokemusta. He ilmoittivat, että uutta tekniikkaa käytetään tekemään ajamisesta turvallisempaa.

Tämä kumppanuus on yksi tiukimmista kumppanuuksista auto- ja teknologiateollisuuden välillä. Nvidian koko autonomisten autojen teknologiapinoa käytetään parantamaan ajokokemusta. Tärkeintä on kuitenkin se, että se ei korvaa kuljettajaa eikä vie kuljettajan ajo-oikeuksia.

Ne, jotka eivät tunne oloaan mukavaksi tai luota siihen, että tietokone motorisoi heitä, tulevat pitämään teknologiasta. Kumppanuuden päätarkoituksena on kehittää ajoneuvo, jota ihmiset voivat ajaa, ei ajoneuvo, joka ajaa ihmisiä.

Jaguar ja Land Rover ovat molemmat tuttuja tuottamaan luksustuotteita. Voidaan siis olettaa, että uudessa mallissa on paljon ominaisuuksia, jotka säilyttävät autojen huipputason laadun. On odotettavissa, että upouusi malli tarjoaa edistyksellisimmän sekoituksen kuljettajan jännitystä ja turvallisuutta.