Tietosuojakäytäntö

Viimeksi tarkistettu: April 30, 2018 Tervetuloa Indeed Financeen (“verkkosivusto”, “meidän”, “me” tai “me”). Tämän tietosuojakäytännön (“tietosuojakäytäntö”) tarkoituksena on kuvata käytäntöjä, jotka koskevat tietoja, joita voimme kerätä sinulta, kun käytät verkkosivustoa, tapoja, joilla voimme käyttää tällaisia tietoja, sekä sinulle tarjolla olevia valintoja ja oikeuksia. 1. HYVÄKSYNTÄSI PÄÄTYMÄLLÄ SIVUSTOON HYVÄKSYT TÄMÄN YKSITYISYYSPOLITIIKAN JÄLKEISET EHDOT, MUKAAN LUKIEN HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMISEN JA KÄSITTELYN (SELLAISENA MÄÄRITELTYNÄ) TAPAHTUMASSA, JOS PÄÄTÄT TARJOAMAAN TIETOSI. JOS ET HYVÄKSY MITÄÄN TÄMÄN TARJOAMAA MÄÄRÄAIKAA, et voi päästä verkkosivustoon tai käyttää sitä. Huomaa: laki ei velvoita sinua toimittamaan meille mitään henkilökohtaisia tietoja. Täten tunnustat ja hyväksyt, että annat meille henkilökohtaisia tietoja omalla vapaalla tahdollasi. Hyväksyt täten, että voimme kerätä ja käyttää tällaisia henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön sekä sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. 2. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME KÄYTTÄJILTÄMME? • Ei-henkilökohtaiset tiedot: Käyttäjiä koskevat tunnistamattomat ja tunnistamattomat tiedot, jotka voidaan saattaa meille saataville tai kerätä automaattisesti heidän käyttäessään verkkosivustoa. Tällaiset ei-henkilökohtaiset tiedot eivät auta meitä tunnistamaan henkilöä, jolta ne on kerätty, ja ne koostuvat pääasiassa teknisistä ja yhdistetyistä käyttötiedoista, joita ei ole liitetty tunnistettavissa olevaan henkilöön, kuten henkilöllisyys- ja käyttöjärjestelmä sekä selain, älypuhelin versio, käyttöjärjestelmän versio, verkkosivuston käytön kesto, käyttäjän napsautusvirta, näppäimistön kieli jne. • Henkilötiedot: Yksilöllisesti tunnistettavat tiedot, nimittäin tiedot, jotka tunnistavat henkilön tai voivat kohtuullisin ponnistuksin tai yhdessä lisätietojen kanssa, joihin meillä on pääsy, mahdollistavat yksilön tunnistamisen tai voivat olla luonteeltaan yksityisiä tai arkaluonteisia. Tällaiset keräämämme henkilökohtaiset tiedot koostuvat seuraavan tyyppisistä tiedoista: IP-osoite, laitetunnus, verkkosivuston käytön yhteydessä annetut henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite. Emme kerää sinulta tai sinuun liittyviä henkilökohtaisia tietoja ilman suostumustasi, joka saadaan muun muassa hyväksymällä ehdot ja tietosuojakäytäntö aktiivisesti. 3. Kuinka keräämme tietoja käyttäjistämme? • Keräämme tietoja käyttäessäsi verkkosivustoa. Toisin sanoen olemme tietoisia verkkosivustosi käytöstä ja saatamme kerätä, kerätä ja tallentaa tällaiseen käyttöön liittyviä tietoja, myös käyttämällä “evästeitä” ja muita seurantatekniikoita, kuten jäljempänä kohdassa 7 on yksityiskohtaisemmin kuvattu. • Keräämme tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti. Keräämme esimerkiksi henkilökohtaisia tietoja, jotka annat vapaaehtoisesti, kun käytät verkkosivustoa tai otat meihin yhteyttä. 4. Miksi keräämme tietoja käyttäjistämme? • Tarjoamaan ja ylläpitämään verkkosivustoamme ja siihen liittyviä palveluja. • Näyttää tai lähettää sinulle markkinointi- ja mainosmateriaalia sekä yleistä ja henkilökohtaista sisältöä ja mainosta. • Tarjoa käyttäjille teknistä tukea ja tukea voidakseen toimittaa ja parantaa verkkosivustoa. • Voit lähettää sinulle verkkosivustoon ja siihen liittyviin palveluihin liittyviä päivityksiä, ilmoituksia, ilmoituksia, ilmoituksia ja lisätietoja. • Luodaksemme kumulatiivisia tilastotietoja ja muita kumulatiivisia tietoja ja / tai muita vakuuttavia tietoja, jotka eivät ole henkilökohtaisia, ja joita me ja / tai liikekumppanimme saatamme käyttää verkkosivustomme ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoamiseen. • Noudata kaikkia sovellettavia sääntöjä tai säännöksiä ja / tai vastauksia tai puolustaa oikeustoimia vastaan meitä tai tytäryhtiöitä vastaan. 5. KÄYTTÄJIEN TIETOJEN KÄSITTELY JA KERÄÄMINEN Keräämme ja käsittelemme tietojasi tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin ainakin yhden seuraavien laillisien syiden mukaan: • Suostumuksellasi: Pyydämme suostumustasi tietojesi käsittelyyn tiettyihin tarkoituksiin ja sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Pyydämme esimerkiksi suostumustasi tarjota sinulle räätälöityä sisältöä ja mainoksia evästeiden avulla; • Lailliset edut: Käsittelemme tietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti ja soveltamalla asianmukaisia suojatoimenpiteitä, jotka suojaavat yksityisyyttäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittelemme tietojasi esimerkiksi huijausten, väärinkäytösten, turvallisuuden, käytettävyyden, toiminnallisuuden tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muuksi ratkaisemiseksi palveluissamme, suojaukseksi kiinteistöjemme tai käyttäjien oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden vahingoittumiselta tai yleisö lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla; Oikeudellisten vaatimusten täytäntöönpano, mukaan lukien tämän tietosuojakäytännön mahdollisten rikkomusten tutkinta; noudattamaan ja / tai täyttämään sovellettavien lakien, asetusten, ohjeiden, toimialastandardien ja sopimusvaatimusten, oikeusprosessin, haasteen tai hallituksen vaatimusten sekä käyttöehtojemme mukaiset velvollisuutemme. 6. MITEN VARASTOIMME KÄYTTÄJÄN HENKILÖTIETOJA? Käyttäjiä koskevia tietoja ylläpitävät, käsittelevät ja tallentavat me ja valtuutetut tytäryhtiömme ja palveluntarjoajamme Yhdysvalloissa ja tarvittaessa suojatussa pilvivarastossa, jonka tarjoaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme. Vaikka yllä olevien lainkäyttöalueiden tietosuojalait saattavat poiketa asuinpaikkasi tai sijaintisi laeista, ota huomioon, että me, tytäryhtiömme ja palveluntarjoajamme, jotka tallentavat tai käsittelevät henkilötietojasi puolestamme, olemme kumpikin sitoutuneet pitämään ne suojattuna ja suojattu tämän tietosuojakäytännön ja toimialastandardien mukaisesti riippumatta heidän lainkäyttöalueellaan mahdollisesti sovellettavista vähäisemmistä oikeudellisista vaatimuksista. Hyväksyt täten säilytyspaikan ja tiedonsiirron edellä kuvatulla tavalla. 7. Kenen kanssa jaamme käyttäjätietoja ja miksi? Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille (tai muuten sallia heidän pääsyn niihin) vain seuraavilla tavoilla: •Kaikkien sovellettavien lakien, asetusten, oikeudenkäyntien, haasteen tai hallituksen pyyntöjen täyttämiseksi aina, kun uskomme vilpittömässä mielessä, että se on laillisesti sitoutunut jakamaan tällaisia tietoja. • Tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen noudattaminen, mukaan lukien mahdollisten rikkomusten tutkinta. • Petosten, turvallisuus- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muuten ratkaisemiseksi. • Vastata käyttäjän tukipyyntöihin. •Vastauksena väitteisiin, joiden mukaan kolmannen osapuolen yhteystietoja tai muita yksityisiä tai omistettuja tietoja (esim. nimi, sähköpostiosoite jne.) on käytetty, lähetetty tai lähetetty ilman heidän suostumustaan tai häirinnän muodossa. • Suojelemaan meidän, käyttäjien tai suuren yleisön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta. • Kun me muutamme mitä tahansa määräysvaltaa, myös sulautumalla, hankkimalla tai ostamalla kaikki tai olennaisesti kaikki sen varat. • Kerätä, pitää hallussaan ja / tai hallinnoida käyttäjien henkilötietoja valtuutettujen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta, kuten jäljempänä katsotaan, jotka saattavat sijaita Israelin ulkopuolella (esimerkiksi: Google Analytics, Amazon Web Services, Hotjar). Tällaiset kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat saada tai muutoin saada pääsy käyttäjien henkilökohtaisiin tietoihin riippuen heidän erityisistä rooleistaan ja tarkoituksistaan verkkosivustomme ja siihen liittyvien palveluiden helpottamiseksi ja parantamiseksi, nimittäin pilvipalvelujen, henkilökohtaisen sisällön ja mainosten tarjoamisen, toiminnallisuuden analyysin ja verkkosivustomme käytettävyys. Ja saa käyttää sitä vain tällaisiin tarkoituksiin. • Ennen julkistamista antamasi nimenomaisen hyväksynnän mukaisesti. Epäselvyyden välttämiseksi voimme jakaa nimettömiä tai tunnistamattomia tietoja muille kolmansille osapuolille oman harkintamme mukaan. 8. KOKEILUJEN JA MUIDEN SEURANTATEKNIIKKOJEN KÄYTTÖ Käytämme tiettyjä seuranta- ja seurantatekniikoita, myös kolmansien osapuolien tarjoamia. Näitä tekniikoita käytetään verkkosivustomme ylläpitoon, tarjoamiseen ja parantamiseen jatkuvasti sekä paremman kokemuksen tarjoamiseksi käyttäjillemme. Näiden tekniikoiden avulla voimme esimerkiksi: (i) seurata käyttäjien mieltymyksiä ja todennettuja istuntoja, (ii) turvata verkkosivustomme havaitsemalla epänormaalia käyttäytymistä, (iii) tunnistaa tekniset ongelmat ja parantaa verkkosivustomme yleistä suorituskykyä, (iv) luoda ja seurata analytiikkaa ja (v) toimittaa sinulle kohdistettuja mainoksia, jotka on räätälöity sinulle paremmin selaustoimintasi ja pääteltyjen kiinnostuksen kohteidesi perusteella ja seurata mainosten tehokkuutta (Lisätietoja tästä käytännöstä saat napsauttamalla tätä: http://www.aboutads.info/choices/). Katso evästekäytäntömme osoitteessa: Lisätietoja valinnoistasi ja seurantatekniikoiden käytöstä poistamisesta: Jos haluat poistaa tai estää kaikki seurantatekniikat, katso lisätietoja Internet-selaimesi “Ohje” -alueelta. Voit myös kieltäytyä kolmannen osapuolen seurantatekniikoista seuraamalla kunkin kolmannen osapuolen palveluntarjoajan ohjeita. Tietosuojakäytäntö lueteltu osoitteessa www.youronlinechoices.eu. Huomaa kuitenkin, että minkä tahansa seurantatekniikkamme poistaminen tai tulevien seurantatekniikoiden poistaminen käytöstä voi estää sinua pääsemästä tietyille verkkosivustomme alueille tai ominaisuuksiin tai voi muutoin vaikuttaa haitallisesti käyttökokemukseesi. 9. Alaikäiset Voidaksesi käyttää verkkosivustoamme, sinun on oltava yli 16-vuotias. Siksi emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 16-vuotiailta alaikäisiltä (16), emmekä halua kerätä niitä. Pidätämme oikeuden pyytää todisteita iästä missä tahansa vaiheessa, jotta voimme varmistaa, että alle 16-vuotiaat (16) eivät käytä verkkosivustoa. 10. TIETOJEN TURVALLISUUS Käytämme alan standardimenettelyjä ja käytäntöjä varmistaaksemme Käyttäjien henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden, vähentämällä tietojen menetyksestä johtuvia riskejä ja estämällä tällaisten tietojen luvattoman käytön. Mikään toimenpide ei kuitenkaan voi tarjota täydellistä tietoturvaa. 11. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN Säilytämme keräämiämme henkilötietoja vain niin kauan kuin tarvitaan palvelujen tarjoamiseksi sinulle ja sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseksi. Sitten joko poistamme järjestelmistämme tai anonymisoimme sen ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, poistamme henkilötietosi järjestelmistämme (paitsi siltä osin kuin tällaiset tiedot ovat kokonaan tai osittain sovellettavien sääntöjen tai asetusten mukaisia ​​ja / tai vastauksena tai puolustavat oikeustoimia vastaan. verrattuna meihin tai tytäryhtiöihimme). 12. HENKILÖTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN, KOPIOINTI TAI POISTAMINEN Jos sinulle sovellettava laki antaa sinulle tällaiset oikeudet, voit pyytää pääsemään järjestelmäämme tallennettuihin henkilötietoihisi, korjaamaan niitä tai poistamaan ne. Voit myös pyytää vahvistustamme siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi vai ei. Lakirajoitusten mukaisesti voit pyytää päivittämään, korjaamaan tai poistamaan virheellisiä tai vanhentuneita tietoja. Voit myös pyytää, että keskeytämme sellaisten henkilökohtaisten tietojen käytön, joiden oikeellisuuden kiistät, kun tarkistamme näiden tietojen tilan. Lakisääteisten rajoitusten mukaisesti sinulla voi olla oikeus hankkia meille suoraan antamasi henkilötiedot (lukuun ottamatta muista lähteistä saamiamme tietoja) jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla voi olla oikeus välittää tällaisia ​​tietoja toiselle osapuolelle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä osoitteessa: [email protected] Käsitellessämme näitä pyyntöjä voimme pyytää lisätietoja henkilöllisyytesi ja pyyntösi vahvistamiseksi. Huomaa, että henkilötietojesi poistamista koskevasta pyynnöstä voimme säilyttää näitä tietoja kokonaan tai osittain noudattaaksemme kaikkia sovellettavia sääntöjä tai säännöksiä ja / tai vastauksia tai puolustaaksemme oikeudenkäyntejä vastaan ​​meihin tai tytäryhtiöihimme. Jos haluat tietää, koskeeko nämä oikeudet sinua ja missä tahansa muussa yksityisyyteen liittyvässä asiassa, ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen, jos sinulla on huolta paikallisen lain mukaisista oikeuksistasi. 13. TÄMÄN YKSITYISYYSPOLITIIKAN PÄIVITYS Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa, joten vieraile tällä sivulla usein. Ilmoitamme sinulle tämän tietosuojakäytännön merkittävistä muutoksista muuttamalla linkkiä tietosuojakäytäntöön verkkosivustolla. Tällaiset olennaiset muutokset astuvat voimaan seitsemän (7) päivää sen jälkeen, kun tällainen ilmoitus on annettu verkkosivustollamme. Muussa tapauksessa kaikki muut tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa ilmoitetusta “Viimeisimmän tarkistuksen” päivämäärästä alkaen, ja verkkosivustosi jatkuva käyttö viimeisen päivityksen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä ja sitoutumista niihin. 14. YLEISTÄ Tähän tietosuojakäytäntöön, sen tulkintaan ja kaikkiin siihen liittyviin vaatimuksiin ja riitoihin sovelletaan Israelin valtion lakeja, ottamatta huomioon sen rikosoikeuden periaatteita. Kaikki tällaiset vaateet ja riidat on tuotava esiin, ja suostut siihen, että ne nostetaan oikeudenkäyntiin ja yksinomaan Tel Avivissa, Israelissa sijaitsevan toimivaltaisen tuomioistuimen ratkaistavaksi. Tämä tietosuojakäytäntö on kirjoitettu englanniksi, ja se voidaan kääntää muille kielille avuksesi. Jos tämän tietosuojakäytännön käännetty (muu kuin englanninkielinen) versio on millään tavalla ristiriidassa englanninkielisen version kanssa, englanninkielisen version määräykset ovat ensisijaisia. 15. Onko sinulla kysyttävää? Jos sinulla on kysyttävää (tai kommentteja) tästä tietosuojakäytännöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja pyrimme vastaamaan kohtuullisessa ajassa.