Koska piha on varmasti talomme näkyvin osa, me kaikki pyrimme tekemään siitä kauniin ja kutsuvan. Mikään ei tee etupihasta houkuttelevampaa kuin värikkäät kukkapenkit. Voit sekoittaa ikivihreitä kasveja värikkäisiin kukkiin ja tehdä siitä houkuttelevamman.

Kun suunnittelet tätä osaa kiinteistöstäsi, yritä lisätä erilaisia makuja, jotta vältät monotonisen ulkonäön. Voit käyttää monivärisiä kukkia ja erimuotoisia kasveja. Jos haluat sisällyttää maalaismaisen tunnelman, harkitse aksenttisten yksityiskohtien lisäämistä.

Vesielementin lisääminen etupihan puutarhaan on todellakin hämmästyttävä idea. Se ei ainoastaan tee tilastasi tyylikästä, vaan myös pitää kasvit kasteltuina pienellä vaivalla.

Lisäksi voit soveltaa kaunista kukkaistutusta ikkunalaatikoilla, jotka kohottavat sisäänkäyntiäsi. Tämä on muodikas tapa tehdä kodistasi houkuttelevampi. Voit käyttää reunuksen tekemiseen yksinkertaisia pave-kiviä. Jotta saat miellyttävimmän vaikutuksen, varmista, että kiven väri on samanlainen kuin ikkunoiden väri.