Hoe Je De Badkamer Van Jouw Klanten Moderniseert?

95

Door het toevoegen van een aantal technologische innovaties en luxe snufjes, kun je de badkamer van jouw klanten moderniseren. Dit zal niet alleen de totale vastgoedwaarde van de woning verhogen, maar tevens de aantrekkelijkheid van het huis of het appartement verbeteren. Maar, het verfraaien van een badkamer is een grote uitdaging en het kost veel tijd en moeite om dit goed te doen. Het vergt daarnaast een behoorlijke financiële investering, om een bevredigend en oogstrelend resultaat te creëren.

Bron: mrdavid.artstatio

Bij het ontwerpen van een moderne badkamer, is het belangrijk om de nadruk te leggen op effen kleuren en tinten, voor de badkamerwanden, de vloer en het plafond. Het gebruik van contrastkleuren voor andere delen de badkamer, is een van de huidige trends. Denk hierbij aan een lichte badkamer, bij een donkere woning.

Het aanbrengen van behang klinkt misschien gek, maar het is een innovatieve en betaalbare manier om de badkamer een totaal andere uitstraling te geven. Je kunt hierdoor ook prints en textuur toevoegen aan de badkamer en het is een van de meest lucratieve investeringen voor een badkamer metamorfose.

Bron: foshanqueenswood

Het toevoegen van decoratieve meubels, zoals een kastje of een handdoekenrekje, is tevens een geweldig idee voor het realiseren van een moderne badkamer. Kleinere meubelen zullen ruimte besparen en ga hierbij op zoek naar meubels die efficiënt zijn in gebruik, met een luxe uitstraling. De ruimte die je hiermee bespaart, zal je klanten een comfortabel gevoel geven.

Bron: build-review

Een andere manier om het comfort te verhogen is het toevoegen van een warmhoud lade. Bouw deze in, zodat jouw klanten hier schone en warme handdoeken in kunnen opbergen, of een badjas. Het genieten van een warmere handdoek na het nemen van een koude douche, is ontzettend ontspannend. Denk daarnaast aan het toevoegen van een aantal technologische snufjes, zoals een slimme badkuip en een high-tech toiletbril, voor het upgraden van de badkamer. Deze kleine dingen, helpen jouw renovatie naar een hoger niveau te tillen en jouw klanten helpen om te ontspannen in hun nieuwe badkamer; oftewel wellness ruimte.