Metaverset i eiendomsinvesteringer

1144

Metaverset er en digital verden der virkelige mennesker utfører aktiviteter ved hjelp av 3D-avatarene sine, som å koble med andre mennesker eller utføre transaksjoner med digitale egenskaper. Gjennom å bruke forskjellige innretninger og enheter blir denne prosessen enkel. Den lar deg samarbeide med hvem som helst fra hvor som helst i verden.

Credit: beaconvc
Hovedformålet med å kjøpe bolig i metaverset

Fordelene ved å bruke metavers i eiendomsmarkedet er enorme. Men hovedformålet er å gi boligkjøperne en bedre forståelse av fasilitetene og nabolaget rundt eiendommen som planlegger å kjøpe. Kjøperne kan få en sterk følelse av hvilke fasiliteter og miljø som er rundt huset. De kan også få vite hvem som er naboene deres.

Credit: nytimes
Risikoen ved å bruke metaverset i eiendomsinvesteringer

For noen er den digitale verden like viktig som den virkelige verden. Men du må huske at den virtuelle verdenen er skapt for å støtte våre daglige aktiviteter. Hovedformålet er å gjøre det virkelige livet enklere. Den virtuelle verden kan ikke være alternativet til den virkelige verden. Utsagnet gjelder også for metaverset i eiendomsmegling. Vi kan utføre noen handlinger i denne virtuelle verdenen. Men likevel, viktigheten av den virkelige hjem inspeksjonen kan ikke ignoreres.

Så eiendomsmegleren Oren Alexander sa: «Den digitale verden er for noen like viktig som den virkelige verden. Det handler ikke om hva du og jeg tror på, men det handler om hva fremtiden gjør.»

Credit: bobvila

Metavers eiendomsinvestor Andrew Kiguel sa: «Det er områder der du først går inn i metaverset hvor folk samles – disse områdene vil absolutt være mye mer verdifulle enn områdene som ikke har noen hendelser på gang.»

Kiguel la også til: «Tenk på brettspillet Monopol. Vi har nettopp kjøpt Rådhusplassen og området rundt. Områder der folk samles, er langt mer verdifulle for annonsører og forhandlere for å finne måter å komme seg inn der og få tilgang til den demografien.»