Instagram prøver å introdusere flerlikes-funksjon for sine historier. Denne funksjonen lar brukerne gi flere likerklikk på en historie.

Foto: techbrainism.com

En slik funksjon har ikke blitt introdusert ennå. Brukere kan kun reagere på historier, og det vises direkte på meldingene deres. Hvis “Like”-knappen dukker opp på hovedsiden for historier, kan det gjøre det mulig for brukere å se antall likerklikk og brukere som gir dem på forskjellige enheter. Da kan en bruker gi flere likerklikk på en historie.

Foto: socialfresh.com

 

Nå planlegger Instagram-styret å vise det i et listeformat på Instagram. Imidlertid er det ikke klart om likerklikkene vil forsvinne sammen med historien eller ikke. Den kjente utvikleren Alessandro Paluzzi skrev på Twitter at Instagram holder på å lage en funksjon som lar brukerne ha muligheten til å like en historie.

Foto: martech.com

WhatsApps funksjonstracker WABetalnfo sier at brukeren som legger ut historie på Instagram ikke vil motta en privatmelding om reaksjonen. Det er mer sannsynlig at det vil være en liste der man kan se alle likerklikk på en historie.