Å jobbe i et giftig arbeidsmiljø er veldig stressende. Det kan ødelegge både ditt personlige liv og ditt arbeidsliv. Så det er bedre å sørge for at arbeidsmiljøet ditt ikke er giftig. Her er noen tegn på en giftig arbeidsplass som du må være oppmerksom på.

Foto: moneycrashers.com

Et av de viktigste tegnene på et giftig arbeidsmiljø er mangel på forståelse. Hvis du finner ut at de ansatte ikke sier hei eller hilser på hverandre, indikerer det at de ikke er fornøyde. Kanskje de trives ikke med å jobbe på denne arbeidsplassen.

Foto: entrepreneur.com

I et giftig arbeidsmiljø liker ikke arbeidsgivere å dele noe med ansatte. Som et resultat fyller de ansatte mangelen på informasjon med rykter. Dette kommunikasjonsmønsteret er ikke sunn i det hele tatt. Det demoraliserer de ansatte og reduserer til slutt produktiviteten deres.

Foto: businesswire.com

Når et selskap fokuserer mer på resultater enn på mennesker, mister de ansatte motivasjonen for å prestere bedre. Noen giftige frister på arbeidsplassen prioriteres mer enn arbeidernes emosjonelle tilstand. De er ikke interessert i å vise empati for hverandres personlige liv. Istedenfor prøver de alltid å få flere fordeler og godt rykte for enhver pris. På denne giftige arbeidsplassen er ledere usynlige.