Huolimatta erittäin yksinkertaisesta ja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä PayPalilla on joitakin haittapuolia vuokran keräämisessä. Suurin puute, joka aiheuttaa haittaa vuokranantajille, on sen korkeampi maksu jokaisesta tapahtumasta.

PayPal veloittaa myyjältä 2,9 % siirtosummasta jokaisesta tapahtumasta, jota sovelletaan vastaanottajaan. Vuokranantajat, joilla on paljon kiinteistöjä tai vuokralaisia, joutuvat käyttämään suuren summan tähän maksuun, joka voi vaikuttaa heidän voittomarginaaleihinsa. PayPalin käyttäminen vuokran keräämiseen voi siis tulla yllättävän kalliiksi pitkällä aikavälillä.

Koronavirusepidemia on vaikuttanut elämäämme kaikilla osa-alueilla. Se muutti myös rahansiirtojen tapaa. Ihmiset, mukaan lukien vuokranantajat, käyttävät nykyään mukavasti verkkomaksutapoja käyttämällä erilaisia mobiilimaksusovelluksia, kuten PayPalia.

Tämä verkkomaksumenettely auttaa ihmisiä säilyttämään sosiaalisen etäisyyden. Nyt vuokralaiset hyödyntävät mieluummin sähköisiä maksutapoja käteisen tai paperisen shekin lähettämisen sijaan kontaktittomien toimintojen varmistamiseksi.