Toimivan ja hyvän kotitoimiston luominen on aina haastavaa. Koska useimmat meistä eivät ole ammattimaisia suunnittelijoita, teemme usein virheitä järjestäessämme työympäristöä kotiin.

Yleisin virhe, jonka teemme, on se, ettemme järjestä riittävästi valoa työskentelypaikallemme. Tämä on kuitenkin paikka, jossa vietät suuren osan päivästäsi. Sinun täytyy tarvita ja kirjoittaa paljon istuessasi työpöydän ääressä. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa, että kotitoimistosi tila on hyvin valaistu.

Epämukavan tuolin käyttäminen on toinen suuri virhe, jonka yleensä teemme kotitoimistoa muotoillessamme. Yritä valita tuoli, joka on tarpeeksi mukava viettää koko päivän. Jokaisella on tietyt mieltymykset. On siis parempi kokeilla ja selvittää, mitä haluat.

Työpöytäsi tulisi olla sotkuista vapaa ja siinä tulisi olla riittävästi tilaa. Jos käytät työpöytää, joka ei ole tarpeeksi suuri, et pysty pitämään kaikkia olennaisia esineitäsi, kuten tiedostoja, muistikirjoja tai elektronisia laitteita paikallasi.

On ärsyttävää siirtyä toistuvasti toiseen paikkaan keräämään olennaisia tavaroita. Yritä siis käyttää työpöytää, jossa on tarpeeksi tilaa kirjoittaa ja pitää asiakirjat lähellä käsiäsi.