Tiimiyhteistyöohjelmistojen kysyntä kasvaa päivä päivältä. Viestinnästä projektinhallintaan organisaatiot tarvitsevat teknologian apua. Nyt monet digitaaliset alustat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, jotta tiimityö onnistuu.

On vaikea antaa suoraa vastausta parhaasta työkalusta etäryhmäyhteistyöhön. Jos tarvitset jäsennellyn työkalun, joka huolehtii etäryhmäyhteistyöstäsi, voit harkita nTaskia. Se on yksi parhaista projektinhallintaohjelmistoista.

Tämä työkalu, jolla on hämmästyttävät toiminnot, auttaa tiimiä tulemaan tuottavammaksi ja arvoa tuottavammaksi. Siinä on useita taulunäkymiä, joista voi olla apua tietojen viennissä ja projektiaikaseurannassa. Sen avulla tiimi voi arvioida riskejä piirakkadiagrammeilla ja jakaa tehtäviä kaikille työntekijöille helposti.

Olipa kyse pikaviestinnästä videoneuvotteluihin, tiimin on aina turvauduttava verkkotyökaluihin tai -sovelluksiin parempaa viestintää varten. GoToMeeting on verkossa toimiva videoneuvotteluohjelmisto, jonka avulla tiimin jäsenet voivat suunnitella kokouksia ja jakaa näyttöjä. Tämän työkalun lisäksi on paljon muita viestintätyökaluja, kuten Slack, Skype ja monet muut.

Organisaatiot, jotka etsivät työkaluja projektien ja tehtävien hallintaan, voivat käyttää Trelloa, Asanaa tai ProofHubia. Näillä tunnetuilla projektinhallintatyökaluilla voidaan jakaa tehtäviä muille jäsenille. Niiden avulla organisaatiot voivat myös projektoida ja valvoa määräaikoja. Kiehtova käyttöliittymä ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät näistä työkaluista suosittuja etätyötä tekevien organisaatioiden keskuudessa.