Ecommerce-yrittäjänä olet varmasti hyvin tietoinen siitä, että sivustosi päätavoitteena on helpottaa asiakkaiden kauppojen loppuunsaattamista. Kaikki yrityksen omistajat eivät kuitenkaan tiedä, miten sen voi tehdä niin, että asiakkaasi voisivat olla kokemukseensa tyytyväisiä. Jos satut olemaan yksi näistä ihmisistä, tässä keinoja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan sivustosi asiakastyytyväisyyttä.

Seuraavassa on mainittuna 3 hyvin yksinkertaista parannusehdotusta, joiden avulla voidaan parantaa huomattavasti asiakkaan ostokokemusta. Käytä näitä vinkkejä ja saa asiakkaasi palaamaan kerta toisensa jälkeen.

Luottamuksen rakentaminen

Yksi tapa saada asiakkaasi palaamaan takaisin on saada heidän luottamuksensa, varsinkin jos he ovat uusia asiakkaita. Haluat tarjota heille mahdollisimman luotettavan kokemuksen, jotta he voivat luoda yritykseesi pitkäaikaisen suhteen.

Elleivät asiakkaasi ole tunteneet sinua jo jonkin aikaa, sinun on näytettävä luotettavalta. Tämä tarkoittaa Tietoa meistä -sivun ja Yhteystiedot-sivun luomista sekä sosiaalisen median tiliesi päivittämistä, jotta ihmiset voivat tarkistaa ja oppia lisää yrityksestä ja tiimistä.

Tehokkaampi maksuprosessi

Kun olet houkutellut asiakkaita luoksesi, seuraava prosessi on saada heidät ostamaan sinulta. Monilla ihmisillä, minä mukaan lukien, on taipumus hylätä ostoskärrynsä, kun maksuprosessi on liian pitkä tai hankala. Siksi on hyvä varmistaa, että kassaprosessi on saumaton, jotta myyntitulot paranevat. Salli esimerkiksi useampia maksuvaihtoehto tai mainitse verkkosivustosi alareunassa, mitä maksuvaihtoehtoja hyväksyt. Toinen tapa on antaa asiakkaillesi mahdollisuus tehdä ostoksia ilman, että heillä on välttämättä käyttäjätiliä. Vähennä lopuksi numeroita, joita asiakkaasi joutuvat täyttämään. Mitä helpompi kassaprosessi on, sitä suuremmat mahdollisuudet on, että he palaavat takaisin.

Optimoi mobiilikäyttöön

Maailma kehittyy, ja nykyään voit suorittaa asioita jopa älypuhelimesta käsin. Siksi on tärkeää, että verkkosivustosi ovat optimoitu mobiiliversiota varten. Tämä ei tarkoita asioiden siirtämistä niin, että ne sopivat mobiilinäkymään, vaan myös sellaisen muotoilun luomista, joka näyttäisi hyvältä mobiiliversiossa. Ja tietysti sivustot ovat optimoitava latautumaan nopeasti. Verkkosivut, joiden lataaminen kestää liian kauan, ovat suurin syy siihen, että asiakkaasi poistuvat välittömästi sivustoilta.