Som iværksætter, der driver en e-commerce hjemmeside, er du bekendt med, at hovedformålet med din hjemmeside er, at gøre det lettere for kunderne at foretage en transaktion. Det er dog ikke alle virksomhedsejere, der ved, hvordan man får det gjort på den rigtige måde, så kunderne bliver tilfredse med oplevelsen. Hvis du tilfældigvis er en af disse mennesker, har jeg her 3 måder, der kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmside, som giver større kundetilfredshed.

Opbygge Tillid

En måde at få dine kunder til at komme tilbage på er, at du opbygger deres tillid, især hvis de er nye kunder. Du vil gerne give dem den mest pålidelige oplevelse, så de stoler så meget på din organisation, at de kommer tilbage en anden gang.

Medmindre dine kunder har kendt dig i et stykke tid, skal du virke troværdig. Det betyder, at du skal oprette en Om os-side, en Kontakt os-side og tagge dine konti på de sociale medier, så folk kan tjekke og få mere at vide om virksomheden og teamet.

Bedre Betalingsproces

Nu har du tiltrukket kunder. Den næste proces er at få dem til at købe hos dig. Mange mennesker, inklusive mig selv, har en tendens til at forlade deres indkøbsvogne, når betalingsprocessen er for lang eller for restriktiv. For at sikre et bedre salg skal du derfor sørge for, at du har en problemfri checkout-proces. Tillad f.eks. flere betalingsmuligheder eller be<span style=”color:#1c1c1c;”>nævn</span>, hvilke betalingsmuligheder du accepterer nederst på dit websted. En anden metode er at give dine kunder mulighed for at foretage et køb uden nødvendigvis at have en konto. Endelig skal du reducere de numre, som dine kunder skal udfylde. Jo nemmere en checkout-proces er, jo større er chancen for, at kunderne kommer tilbage.

Optimering Til Mobiltelefoner

Det er en verden i hastig fremdrift, hvor du nu selv kan udføre opgaver fra din smartphone. Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til en mobil version. Det betyder ikke, at du kun skal flytte rundt på tingene, så det passer på en mobilvisning, men også at skabe et overskueligt design, der ser godt ud på mobilen. Hjemmeside skal selvfølgelig være fuldt optimeret til at loade hurtigt. Hjemmesider, der tager for lang tid om at indlæse informationer, er den største grund til, at kunder forlader browseren med det samme.

Ovennævnte er 3 meget enkle forslag, og alligevel er de designet til at forbedre enhver kundes indkøbsoplevelse betydeligt. Brug disse tips, og du vil få dine kunder til at komme tilbage hver gang og elske din e-commerce hjemmeside.