Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der inspirerer iværksættere til at starte en virksomhed, er det som regel på grund af et fælles problem, som vi mennesker står over for. Iværksættere ser almindelige problemer som muligheder. De finder på måder at løse dem, og jo større problemet er, jo mere villige er de til at betale til en person, der har løsningen. Hvor simpelt det end lyder, er det nogle gange svært for os andre at observere problemer og gøre dem til muligheder, men her er tips, der kan hjælpe dig.

Personlige Erfaringer

Før du kigger dig omkring, skal du først kigge ind i dig selv. Er der nogle problemer, du står over for? Hvis ja, er der så en eksisterende løsning på dette problem? Hvis nej, kan dette være en forretningsmulighed for dig. Selv om det er usandsynligt, at hver eneste person deler den samme kamp, er det stadig sandsynligt, at du ikke er den eneste, der står over for dette problem. Jo mere personligt et problem det er, desto mere forbundet og passioneret bliver du ved at skabe en løsning på det.

Spørg Din Familie

Nogle gange kan vi have svært ved at identificere problemerne, især hvis de er blevet almindelige eller accepterede. Så det er også hensigtsmæssigt at henvende sig til familiemedlemmer at bede om deres hjælp. Fordi de er din familie, kan de være de bedste leverandører af indsigt for dig. Hvis du har produkter, som du gerne vil teste, men ikke er helt sikker på at dele dem med andre mennesker endnu, kan du gøre dine familiemedlemmer til dine produkttestere. Det er også vigtigt, at du fortæller dem, at de skal give en uvildig mening, og at den skal gives direkte til dig.

Spørg Rundt

En anden måde at identificere problemer på og gøre dem til muligheder er, at spørge din målgruppe om deres behov. Ved at lave et spørgeskema, hvor du kan afspejle et bestemt mønster, hjælper dig dig til at identificere det mest almindelige problem. Et voilà! Du har nu en forretningsmulighed.

Gør Tingene Bedre

Det er sådan her: Bare fordi et bestemt problem allerede er blevet løst, betyder det ikke, at du ikke kan gøre det bedre. Innovation er ikke begrænset til at skabe noget nyt; det kan også være at forbedre eksisterende opfindelser. Uanset om det drejer sig om at gøre det mere miljøvenligt, mere effektivt eller mere økonomisk overkommelig, kan det være en forretningsmæssig mulighed for dig at udforske. Det behøver ikke nødvendigvis at være en stor ændring. Nogle gange er en lille justering alt, hvad der skal til for at gøre det endnu bedre end før.